viglink

Facebook like


Logo

Image by FlamingText.com

Enable clik

Info masuk



Listen My Radio at Facebook or Here

Background

Tweet Terbang

online

wibiya widget

Change colour

Silahkan Pilih Warna Background

Follow


Tulisan Ketik

Terima Kasih Dah Berkunjung di http://www.boynordin.blogspot.comSilahkan Anda Bagi Komen Ya...

Radio Boy Nordin Streaming



Listen My Radio at Facebook or Here




















Friday, January 20, 2012

Cerita Lawak Tlp Siape???

Beberapa orang lelaki berkumpul dalam locker room di sebuah club elite. Tiba-tiba ada tlp berbunyi.
Selepas 4-5 kali bunyi barulah ada seorang lelaki menjawapnya dengan mengaktifkan loud speaker sebab ia x siap lagi mengeringkan rambutnya.
Lalu terjadilah percakapan(S - Suami, I - Istri)
S - "Halo?"
I - "Papi, ini mami, papi kat club ke?"

S - "Iya"
I - "Baguslah, mamipun x jauh dari situ. Tadi mami nampak ada satu jaket kulit import, cantik sangat2 pi.Boleh x mami beli?"

S - "Berape harganya?"
I - "Murah je pi, rm 2.000 sebab mami dah berlanggan jadi mami diberi discount25%"

S - "Hmm, ok arhh kalau mami suka sangat,beli je lah"
I - "Ahh, sebelumnya mami sempat singgah kat dealer mercedez,dah ade model terbaru pi. Itulah pi yang pernah mami bagi tengok gbrnye kat papi, cepat juga ya pi dah sampai kat sini. Tadi mami sempat berunding dgn salesnye,trus dibagi harga special sebab mami cakap kalau papi x pernah pakai kete lain, mercedez je slalu.kan kete BMW mami yang papi beli tahun lepas dah banyak yang punye(secnd hand)."

S - "memangnye sales tu bagi harga berape?"
I - "RM1,5 juta "

S - "Ok, tapi dengan harga tu papi maunye dah komplite dengan semua aksesorinye, dah dulu ye mami"
I - "Siiip! Sebetulnye masih ade lagi ni pi...."

S - "Ape tu mami?"
I - "Yang ni mungkin agak berlebihan pi, pagi tadi mami x sengaja nampak duit kat bank papi trus mami jalan2 kat rumah yang pernah kita nampak tahun lalu. Eh sekarang dah dijual!!! Mami sempat tengok2 kat dalam. wuih cantik sgt2 japanese gardennya pi lengkap dengan bungalow cantik di atas kolam."

S - "Buka harga berape ?"
I - "Nampaknye diorg lagi perlu tu pi, x kan lah rumah di jalan utama mcm tu minta RM8 juta jew? Dan yang penting duit papi masih cukup lerhh."

S - "kalau cam tu,ambil jew, tapi cube minta kurang dulu,manelah tau bleh bagi RM7,5 juta"
I - "Ok, honey sweety... Thank you. Cepat balik rumah ye pi! I love u!"

S - "Bye... I love u too!"
Lelaki tadi menutup tlp itu sambil mengemas barang-barangnye.
Saat itu semua orang kat sana memandangnya dengan terharu.
Trus lelaki tadi mengangkat tlp tu sambil bertanya kepada orang yang ada kat bilik tu.Ada yang tau x ni tlp siape?"

hahahaha