viglink

Facebook like


Logo

Image by FlamingText.com

Enable clik

Info masuk



Listen My Radio at Facebook or Here

Background

Tweet Terbang

online

wibiya widget

Change colour

Silahkan Pilih Warna Background

Follow


Tulisan Ketik

Terima Kasih Dah Berkunjung di http://www.boynordin.blogspot.comSilahkan Anda Bagi Komen Ya...

Radio Boy Nordin Streaming



Listen My Radio at Facebook or Here




















Saturday, January 7, 2012

Pergadohan Antara Facebook,Google,Twitter,dkk

WIKIPEDIA : "Aku tau semuanya"

GOOGLE : "Aku punya semuanya."

FACEBOOK : "Aku kenal dengan semua orang."

TWITTER : "Akupun dah mula terkenal"

MOZILA : "Woyy... Tanpa aku korang tak kan boleh nampak lah"

EXPLORER : "Bueekkkk... Kan aku ada lagi."

MOZILA : "Ko dah kenape, kacau acara orang jeww!Penyeboookkkkk btul lahh...

INTERNET : "Dah2 lah tu! Jangan banyak cakap korang semua, kalau aku x de,korang semua x kan ade punye..!"

FACEBOOK : "Huuu... kan yang paling selalu dikunjungi orang kan aku, jadi aku yang terbaik."

YAHOO : "Facebook, Ingattt, tanpa aku ko x kan boleh buat Email!"

GOOGLE : "Yahoo, Akupun boleh buat Email lahhh"

TNB : "Jangan banyak cakaplah korang semua, kang aku potong elektrik,mampus korang semua!!!!