viglink

Facebook like


Logo

Image by FlamingText.com

Enable clik

Info masukListen My Radio at Facebook or Here

Background

Tweet Terbang

online

wibiya widget

Change colour

Silahkan Pilih Warna Background

Follow


Tulisan Ketik

Terima Kasih Dah Berkunjung di http://www.boynordin.blogspot.comSilahkan Anda Bagi Komen Ya...

Radio Boy Nordin StreamingListen My Radio at Facebook or Here
Thursday, July 26, 2012

Penasaran Nak Tengok Hantu? Camni caranya!!!

Disini sedikit gambaran ilmu,penasaran nak tengok penampakan tersebut dengan jelas (tanpa mata batin).
Sekali lagi ini buat yang penasaran. bagi yang tak penasaran harap jangan baca post saya ini lebih lanjut, sebabnya saya tak tanggung akibatnya.

Cara 1:
Ambil sekepal terasi asli / belacan (tak pakai formalin) terus bakar belacan tersebut di tempat yang biasanya dibilang keramat. Kalau di tempat tersebut betul2 ada penunggunya biasanya tak berapa lama akan muncul. Sila berhati-hati kalau dah muncul sebabnya mereka (jin) muncul dalam keadaan marah. Macam mana tak marah belacan kan sangat bau. Dalam melakukan tata cara ini diharapkan dalam keadaan tidak bercakap.

Cara 2:
Ambil hati monyet yang masih segar secukupnya terus bakar hati tersebut menjadi arang, tumbuk sampai menjadi halus. Setelah itu sapukan serbuk arang tersebut ke kedua kelopak mata anda. Biasanya setelah itu anda akan terus melihat hal yang tidak dapat dilihat oleh mata biasa.

Cara 3:
Bakar kemenyan arab + hio cina ditempat yang dianggap keramat. Jangan bercakap dalam melakukannya.

Cara 4:
Kangkangkan(Renggangkan) kaki anda terus jongkok. Lihatlah kebelakang diantara kedua kaki anda yang sudah kangkang tadi. Kalau terlihat hantu jangan sekali-kali anda berbalik badan untuk melihatnya. Apablia anda melakukannya maka makhluk tersebut akan berada hanya 5 cm dari hadapan anda dan walhasil boleh membuat anda terkejut (sawan). Apabila anda takut anda boleh berjalan dengan membelakangi makhluk tersebut sambil membaca doa., Kalau tidak anda akan terus diikuti kemana pun anda pergi.

Cara 5:
Anda tidak menggunakan sehelai benang pun dan berada sendiri di tempat yang anda anggap keramat.Ini Jangankan setan .. orang lagi lalu pun boleh singgah ..

Cara 6:
Gunakan payung. Buka payung anda dan anda berteduh di bawahnya. lakukan sendiri dan dimalam hari

Cara 7:
Lakukan secara berdua. Anda dan kawan-kawan anda bercerita masalah hantu di tempat yang anda anggap keramat. Biasanya selama anda bercerita makhluk2 halus sangat senang mendengarkan cerita mengenai meraka. Biasanya mereka ada di belakang orang yang bercerita.

Yang perlu diperhatikan dalam semua cara diatas adalah harus melakukannya seorang diri (kecuali cara 7) dan pada malam hari dengan tidak ada cahaya.

Seandainya terjadi penampakan janganlah anda merasa takut, kalau anda takut maka penampakan tersebut akan semakin jelas.

Jangan pernah cuba-cuba sebab anda akan di cuba...


DBS